نوع فایل : پاورپوینت( Power Point )قابل ویرایش تعداداسلاید :82 اسلاید بخشی ازاسلایدها: مبنای تقسیم بندی خوراکی ها: 1- تأثیر به ماده (انواع غذا) 2- تأثیر به کیفیت (انواع ادویه) 3- تأثیر به خاصیت (سم یا پادزهر) اقسام خوراکی ها: 1- غذای مطلق (زرده تخم مرغ، گوشت لطیف، گندم) 2- دوای مطلق (دارچین و زنجبیل، فلفل) 3- غذای دوایی (کاهو، کدو، انگور) 4- دوای غذایی (سیر، توت، خرما) 5- ذوالخاصیه (پادزهر یا سم) روغن گاو، سیب، جدوار افیون، سم مارها اقسام .




خرید اینترنتی تأثیر ,سم ,پاورپوینت ,دوای ,ها ,انواع ,تأثیر به ,ها 1 ,پاورپوینت درباره ,خوراکی ها ,و آشاميدن ,درباره تدابير خوردن ,پاورپوینت درباره تدابيرمنبع

یک آزمون جامع پنجم ابتدایی نوبت اول + پاسخنامه خام

دانلود مقاله محاسبات فراگیر (Pervasive Computing)

آموزش پرورش و تولید میگو

پاورپوینت گیاه پالایی

دانلود کتاب دفاع کاروکان Grandmaster Repertoire 7 - The Caro Kann.pdf

پرسشنامه جامعه پذیری سازمانی

شبکه های حسگر بی سیم Wireless Sensor Network

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین جستجو ها

لپ تاب - پی سی هر چی که بخوای مرکز خرید لاستیک پیرلی لوازم جانبی و قطعات یدکی خودرو تخفیف لاغر شدن Calvinht264 Rumah فروشگاه اینترنتی یاسل خرید آنلاین پوستر دیواری آپشن خودرو | گندم کار